Romànic Obert - El romànic català al teu abast

Obra Social laCaixa Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura

La Carretera del Vi, una aposta per la mobilitat sostenible

La primera iniciativa inclou punts de recàrrega elèctrica i 'car sharing'

INSEREIX AQUEST CONTINGUT EMBED
Comparteix
 

Ja existeix la primera ruta enoturística d'emissions 0! Els responsables de La Carretera del Vi han presentat el projecte per al desenvolupament de punts de recàrrega elèctrica i la proposta de car sharing. Les iniciatives reforcen l’aposta estratègica dels 13 cellers i 7 municipis per on passa la ruta pel turisme sostenible i respectuós amb l'entorn.

Durant l'acte a l’Hotel Melià de Sitges s'han explicat els beneficis per a la mobilitat dels visitants, així com els avantatges ambientals que suposa la mobilitat elèctrica. La proposta de car sharing també és un dels altres aspectes que s'ha destacat durant la jornada. Una mobilitat compartida disminueix la petjada ambiental i construeix noves formes de col·laboració.

Dins de la jornada també s'ha formalitzat la signatura de l'acord amb Nissan Iberia. I és que la marca automobilística ha cedit 2 cotxes i 2 furgonetes per a un període de 3 a 6 mesos per circular per la wine road.

Segons el calendari previst, a l'abril del 2017 es posarà en marxa la primera fase del projecte. Actualment, Vilafranca i Sitges ja tenen projectades dues estacions de recàrrega elèctrica. Les de la resta de municipis s'aprovaran en breu.


captcha