Romànic Obert - El romànic català al teu abast

Obra Social laCaixa Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura

Escalfant motors per al MOST Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava

Del 3 al 13 de novembre, el Penedès i Priorat projectaran films relacionats amb l'enologia

INSEREIX AQUEST CONTINGUT EMBED
Comparteix
 

La sisena edició del MOST Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava tindrà lloc del 3 al 13 de novembre al Penedès i per primer cop també al Priorat. Fins a 3 de les 25 sessions de cinema del vi del Most d’enguany es programaran a terres prioratines.

Amb la incorporació del Priorat ja són quatre les D.O. catalanes que donen suport al certamen organitzat per Vinseum (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) i el Cine Club Vilafranca. A les dues denominacions que aposten pel Most des de la primera edició, D.O. Penedès i D.O. Cava, s’hi afegeixen ara la D.O. Montsant i la D.O.Q. Priorat

 

Deu dies per gaudir de la collita de peces audiovisuals relacionades amb el món de la vinya, el vi i el cava, així com pel·lícules de grans directors i una bona selecció de curtmetratges.

 

En la sisena edició l’activitat “Cinema als Cellers” pren envergadura. Cellers del Penedès i el Priorat projectaran sessions de la secció Collita, la millor producció audiovisual internacional relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava realitzada en els últims dos anys. 


captcha