Romànic Obert - El romànic català al teu abast

Obra Social laCaixa Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura

L'Alt Penedès i el Garraf estrenen la primera Carretera del Vi de l'estat

La ruta agrupa 12 cellers de 7 municipis en els quilòmetres que separen Sitges de Sant Martí de Sorroca

INSEREIX AQUEST CONTINGUT EMBED
Comparteix
 

El Garraf i l’Alt Penedès han estrenat la primera Carretera del Vi de l’estat, inspirada en les wine road que hi ha a Califòrnia i Nova Zelanda. Uneix Sitges i Sant Martí de Sorroca en 40 quilòmetres que agrupen 7 municipis i 12 cellers.

La iniciativa, que vol atraure l’enoturisme, segueix el traçat comercial que ja feien servir els romans per unir l’interior del Penedès amb la costa del Garraf. A més, té diverses ramificacions secundaries que permeten visitar altres cellers i llocs d’interès.

La voluntat dels seus promotors és promocionar el turisme de la zona, ja que a més de la seva importància vinícola, també té patrimoni històric i arquitectònic. En aquest sentit, volen contribuir al creixement d’aquest turisme, però alhora protegir el territori i conservar-ne la bellesa paisatgística i el seu valor històric.

Aquesta Carretera del Vi passa per Sant Martí Sorroca, Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Canyelles, Sant Pere de Ribes i Sitges, i té una aplicació per a mòbils Android i iPhone que permet conèixer la diversitat de cellers i espais turístics que hi ha per tota la ruta.

  • Comentaris
ugg baratas | Publicat el dia 08/12/17 08:26. |
Sí Ugg es feo, tan moderno,botas ugg baratospero tan feo como una anchoa en aceite. Pero además de ser el pináculo de la modaugg baratas, tienen una gran ventaja competitiva: son cálidos, suaves, cómodos, confortantes, todo botas ugg baratasa la vez. Entonces los perdonamos, eso es seguro. Pero encontré algo mejor que solo su aspecto práctico: ser cambiado. Completamente fuera de lo común con mi noche de glitter Ugg azul.


captcha